Plan je bezoek .

De historische binnenstad van Delft bruist!

Hoe gaat dat dan?

Begin bij het pop-up restaurant
Begin je avond fringen in het pop-up restaurant in het Rietveld Theater. Geniet tussen 18:00 en 20:00 uur van een heerlijk diner, verzorgd door Miranda Staak (Vrije Smaken) en afgewisseld door Antonella Petrai (PerCaso). Laat je meteen informeren over de voorstellingen van die dag. Reserveer hier alvast een tafeltje. 

Stel je vraag nu ook via WhatsApp
Heb je een vraag over het programma of het festival? Stel je vraag gemakkelijk en snel via WhatsApp. We doen ons best om zo snel mogelijk op je vraag te reageren. ✆ 06  407 56 133

Het Festivalprogramma
Vanaf vrijdagavond nemen de talenten de binnenstad over en spelen zij tot en met maandag 10 juni op verschillende locaties in de binnenstad. De locaties liggen dicht bij elkaar in de buurt en zijn daardoor te voet goed te bereiken. Je kunt in de binnenstad van Delft op verschillende locaties het gratis festivalmagazine meenemen. Haal hem op in het festivalhart (Rietveld Theater) of bij de kassa op de markt. Je kunt natuurlijk het actuele programma op de website bekijken of blader het online festivalmagazine door.

Kaartverkoop 
De voorstellingen van het Delft Fringe Festival duren 30 minuten en betaal je eenvoudig en snel met de Delft Fringe Festivalmunt. Bij de kassa in het Rietveld Theater of op de Markt kun je jouw festivalbandje en Delft Fringe Festivalmunten kopen. Vervolgens betaal je aan de deur het aantal munten dat de voorstellingen kost. Een voorstelling kost 3 munten. Een voorstelling kost 2 munten, mét festivalbandje. Deze munt vertegenwoordigt een waarde van € 2,50 en gehalveerd € 1,25. Van elke munt gaat 80% naar de artiest, de overige 20% wordt gebruikt voor de organisatie van het festival. Er zijn uitsluitend hele munten verkrijgbaar.

Korting met het festivalbandje
Met het festivalbandje van Delft Fringe Festival ontvang je voordeel op alle voorstellingen die je tijdens het festival bezoekt. Koop voor € 2,50 eenmalig het festivalbandje en betaal bij alle voorstellingen 1 munt minder. Dat is dus bij elke voorstelling die je bezoekt een korting van € 2,50.

Boek een Tour 
Wil jij dit jaar het Delft Fringe Festival op een unieke manier beleven? Dat kan! Boek één van de Delft Fringe tours die onze programmeurs hebben samengesteld. Klik hier voor meer informatie over de Fringe Tour, Canal Tour, Fringe 4 Kids Tour en de Language No Problem Tour! 

Blijf op de hoogte

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers