Open Studio's

Sneak Preview van 3 voorstellingen

za. 20 april 2024 15:45

Aan mijn favorieten toevoegen

Nieuw dit jaar bij Delft Fringe Festival zijn de open studio's die we organiseren op zaterdag 20 april, in het theatercafé van Theater de Veste in Delft, de dag dat de kaartverkoop voor het festival van start gaat. Deze middag vertellen drie makers tussen 16.00 en 17.00 uur iets over hun voorstelling en geven ze een preview van hun werk dat vanaf 28 mei op het festival staat. Iedereen is van harte welkom! Entree is gratis, maar wil je verzekerd zijn van een plek, reserveer dan alvast een ticket.

Welke makers ga je zien?

  • Mystha Mandersloot (winnaar publieksprijs 2023) met de voorstelling Verhalen van Verwekkers. In dit stuk zien en horen we het perspectief van de man als partner van iemand die heeft gekozen voor abortus.

  • Storm Boender met de voorstelling sudah. Dit stuk gaat over het Indisch zwijgen, een fenomeen binnen de Indische gemeenschap waarbij de oude generatie niet wil praten over het Indisch verleden.

  • Theatergezelschap Dystopia met de voorstelling Vague News. In dit stuk gaat het over complotdenken en de zoektocht naar de waarheid, via herkenbare pijnpunten en duistere humor.

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Open Studio's
Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers