Ga op pad met

Fringe Tour met Amira en Amine

za. 01 juni 2024 13:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festival belevenis met de Fringe Tour van Amira al Rawi en Amine el Ans! Amira en haar man Amine nemen je graag samen mee op tour. Hoe tof is dat!

Amira al Rawi is danser, choreograaf en docent. Ze heeft de missie om verhalen te vertellen via dans. Kwetsbare verhalen met een intiem karakter. Ze begon in de hiphopscene en ontwikkelde daarna haar eigen authentieke dansstijl, geïmproviseerd en rauw.

Amine el Ans is acteur en host. Rondleiden en het dialoog openen over de kunsten is hoe hij begonnen is als professional. Hij vindt het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan over kunst en cultuur.

Over de Fringe Tour
Amira en Amine hebben drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met hen en de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Starttijd tour: 13.30 uur
Verzamelplek: Fringe Huis, Voorstraat 64

Bekijk hier alle gidsen met wie je dit festival op stap kunt!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Ga op pad met

01 juni 2024

13:30 - 16:30

Fringe Huis / Voorhuis - Voorhuis

Voorstraat 64 2611 JS Delft

Tickets

Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers