Ga op pad met

Fringe Tour met Marco Dreijer

za. 08 juni 2024 19:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festivalbelevenis met de Fringe Tour van cultuurvlogger Marco Dreijer! Vorig jaar was zijn tour een groot succes, en dit jaar is hij terug. Hij gaat graag weer met jou op pad!

Marco (@marcodreijer op Insta) is een culturele trendsetter. Hij brengt kunst en cultuur via digitale kanalen naar de mensen toe. Hij is nieuwsgierig naar alles en een avondje met Marco zal dan ook een totale mix van van alles en nog wat zijn, maar bovenal: gezelligheid!

Als cultuurjournalist tipt Marco Dreijer de nieuwste tentoonstellingen, mooiste theatershows en bijzondere plekken binnen en buiten Nederland. Marco komt uit Amsterdam, noemt zichzelf een queer millennial en heeft de droom om iedereen minstens 1 keer cultuur te laten beleven.

Over de Fringe Tour
Marco Dreijer heeft drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met hem en de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Starttijd tour: 19.30 uur
Verzamelplek: Fringe Huis, Voorstraat 64

Bekijk hier alle gidsen met wie je dit festival op stap kunt!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Ga op pad met

08 juni 2024

19:30 - 21:30

Fringe Huis / Voorhuis - Voorhuis

Voorstraat 64 2611 JS Delft

Tickets

Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers