Schrijfworkshop Storm Boender

Schrijfworkshop Storm Boender

wo. 05 juni 2024 20:00

Aan mijn favorieten toevoegen

Op woensdag 5 juni om 20.00 uur geeft muziektheatermaker Storm Boender een schrijfworkshop over verhalen uit het verleden, die ons vormen in het heden. De workshop vindt plaats in samenwerking met Cultuurhuis Delft in Abtswoude Bloeit. Deelname is gratis.

Schrijfworkshop

In de schrijfworkshop legt Storm de focusop het vertellen van verhalen over de mensen die je gevormd hebben tot wie je bent: familie, vrienden en andere dierbaren. Aan de hand van opdrachten ga je aan de slag met een persoonlijk verhaal wat je uiteindelijk gaat presenteren. Dit mag ook op muziek zijn (neem je instrument vooral mee!)

Ben je er ook bij? 

De workshop vindt plaats in de aula van Abtswoude Bloeit!, Aart van der Leeuwlaan 332. De workshop start om 20.00 uur en duurt ongeveer tot 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar. Doe je mee? Deelname is gratis! Meld je wel aan via een bericht naar suzanne@cultuurhuisdelft.nl of 06-21938209.

sudah

Storm Boender staat dit jaar op het Delft Fringe Festival met zijn voorstelling sudah. Zijn voorstelling is te zien op 31 mei, 1, 7 en 8 juni. In deze documentaire muzikale vertelling onderzoekt hij het Indisch zwijgen: een fenomeen binnen de Indische gemeenschap waarbij de oude generatie niet wil praten over het Indisch verleden. Waarom praten zijn grootouders niet over Nederlands-Indië? En waarover praten ze dan niet? En waarom is het voor Boender zo moeilijk om het gesprek aan te gaan met zijn grootouders?

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Schrijfworkshop Storm Boender
Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers