Sascha en Juicy

+

vr 31 mei 2019 20:30

Mijn kamer zit in mij. Jij zit in mijn kamer. Ik zit in jouw wang. Dus jij zit in mij in jou. Is dat het dan, wat je bedoelt? Theatervoorstelling + is een eigenzinnig portret van twee opgroeiende wezens die hun binnenkant aan de buitenwereld kenbaar willen maken. Een verhaal over de beperkingen van taal, de macht van woorden en de consequenties van onze naam. Wat zegt mijn naam over mij? Vorm ik mijn woorden of vormen mijn woorden mij? Hoe weet ik zeker dat jij mijn woorden begrijpt zoals ik ze bedoeld heb?

In + wordt het publiek meegenomen in een filosofische trip: bestaan er wel genoeg woorden om mijn binnenste te vertalen naar mijn buitenste? 1 en 2 ontmoeten elkaar. Ze zijn allebei naar iemand op zoek. Samen met het publiek zitten ze aan een grote vierkante tafel, tegenover elkaar. 1 en 2 zijn nieuwsgierig naar de ander aan de overkant van het tafelblad. Hoe ziet jouw binnenkant eruit? Voel jij hetzelfde als ik? Al gauw komen ze erachter dat ze anders zijn. Zoekend naar gemeenschappelijke grond vinden ze nieuwe woorden uit. Ze stellen vragen. En meer vragen. In dialoog met elkaar bouwen ze een structuur van hen samen, die ze allebei begrijpen en waarin ze zich veilig voelen. Ze willen zo dicht mogelijk bij de ander komen. Het liefst willen ze elkaar aanraken. Kan dat, elkaar aanraken met woorden?

  • is een theatervoorstelling aan tafel - een laat cafégesprek - een fluistervergadering - de ontbijttafel van twee tortelduiven + een poging tot verbinden - een zoektocht naar samenhang + is spreken + tellen + handen + monden + is jezelf delen met elkaar + is één + twee is +.
+
BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Sascha en Juicy

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers