Rajja Gomez Iglesias

Kinderspel

za. 04 juni 2022 14:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Een stel speelt vadertje en moedertje. Onophoudelijk, al een jaar lang, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Ze spelen om een pijnlijke werkelijkheid heen, in een kindertaal waarmee ze elkaar misschien terug kunnen vinden. Maar hoe lang kunnen ze vluchten voor de realiteit van hun volwassen wereld?

Kinderspel is een voorstelling over rouw - en over hoe twee mensen gevangen kunnen zitten in een een wereld die ze zelf hebben gecreëerd. Kinderspel is een bewerking van het stuk Hartkuiltje van Peer Wittenbols.

Jij had gedroomd.
Niet waar.
Jawel, je had gedroomd.
Oh ja, ik had gedroomd.
Ja, je zag Jipje.
Soms.
Altijd.

Over Rajja Gomez Iglesias
Ik studeer in mijn derde jaar van de regieopleiding aan de toneelacademie Maastricht. Als maker ben ik op zoek naar een taal voor het rouwen. Ik werk graag vanuit de thema’s de dood, het internet, feminisme, kind/volwassenen. Mijn werk bevat altijd een schrijnende humor. Als maker werk ik zeer gestileerd en gedetailleerd. Ik maak toegankelijk theater en werk altijd vanuit mijn eigen passies. En ik ben altijd op zoek naar hoe de lichamelijke taal meer kan zeggen dan de tekst.

Podcast
Luister ook naar aflevering 3 van de Delft Fringe Festival podcast De Roze Hoed. Hierin is Rajja Gomez Iglesias te gast en vertelt zij over haar voorstelling en makerschap.

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Rajja Gomez Iglesias

Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers