Steef, Tomás & Fai

The Utopia's We Lost

za. 11 juni 2022 19:30

Aan mijn favorieten toevoegen

‘Bent u een man of een vrouw?’ Voor sommige mensen een heel gemakkelijke vraag, voor anderen iets om een leven lang over te twijfelen. Voor ons, de performers, is het een vraag waar we ons met gemixte gevoelens toe verhouden. Alle drie stellen we vragen bij ons eigen gender. En krijgen we veel vragen van de wereld om ons heen. Non-binair zijn is toch duidelijk 'anders'. Wat dat dan ook mag betekenen.

De wereld is niet gemaakt voor iedereen die ‘anders’ is.

En wat als dat nu wel zo was?

Wij zoeken naar de utopie waar iedereen helemaal zichzelf kan zijn. Zonder zich te hoeven verdedigen, iets te hoeven uitleggen of aan te passen. Kom je mee?

We vertellen je graag iets over onze relatie met gender en identiteit, onze voornaamwoorden, ons lichaam en ons leven. Maar dit keer op onze voorwaarden.

Al dansend nemen we je mee in onze ervaringen van genot, euforie, plezier. 25 minuten mag je kijken naar onze Utopie.


Over Steef - Tomás - Fai

Drie jonge makers, die elkaar ontmoet hebben bij de Master of Performance Practices in Arnhem, hebben de handen ineen geslagen. Alle drie zoeken ze hun plek in de maatschappij. De maatschappij die hen zo vaak verteld heeft dat ze er niet bij horen. Dat ze te 'anders' zijn. Hun zoektocht in Gender, Sexualiteit, Afkomst, Huidskleur, Cultuur, Taal, en alle andere vormen van Identiteit is de bron voor het werk dat ze samen maken. Sociaal betrokken, met een groot hart voor gelijkwaardigheid en respect en een aversie tegen uitsluiting en onrecht, dromen ze ervan om met hun performances de wereld een mooiere plek te maken. Ze werken vanuit hun eigen herinneringen, trauma's en dromen om zo de wonden te helen in zichzelf en hopelijk ook in het publiek..


BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Steef, Tomás & Fai

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers