Dicht bij Anna

Dicht bij Anna

za. 04 juni 2022 20:00

Aan mijn favorieten toevoegen

Ben je geraakt, geërgerd of geamuseerd na het zien van een voorstelling die je zag tijdens het festival? Weet je niet zo goed waar 'm dat in zit? Geen nood, Anna helpt je graag met het vinden van woorden voor jouw ervaring in een 1-op-1 gesprek van 15 minuten. Want door ergens woorden aan te geven vind je betekenis. Je komt Anna tegen op verschillende plekken in de stad.

Dicht bij Anna is een 1-op-1-bezoekersprogramma dat schrijver en contextprogrammamaker Anna van der Kruis ontwikkelde met Theaterfestival Boulevard en dat zij de komende jaren op festivals verder ontwikkelt vanuit het Domein voor Kunstkritiek. Vorig jaar ging Anna tijdens de online editie van Delft Fringe Festival digitaal in gesprek met bezoekers, hier schreef ze een prachtig essay over dat ze voordroeg tijdens de publieksprijsuitreiking. Dit jaar is Anna terug en is ze live te vinden op het festival!

Je komt Anna tegen op verschillende plekken in de stad. Er zijn geen kosten verbonden aan een gesprek met Anna, loop dus gewoon eens langs bij haar.

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Dicht bij Anna

Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers