Fringe Tour met Pieter Jouke

Fringe Tour

zo. 11 juni 2023 13:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festival belevenis met de Fringe Tour van de Delftse cabaretier Pieter Jouke! Vandaag is hij jouw gids. Hij neemt je samen met een groep mee naar drie verschillende voorstellingen op drie locaties. Hoe tof is dat!

Over Pieter Jouke
Pieter Jouke is cabaretier en stand-up comedian. Hij woont in Delft, is zoon van een dominee, loopt marathons en is sneller en actueler dan het internet bij u thuis.

Pieter Jouke schrijft teksten voor verschillende cabaretiers en radio- en tv-programma’s, zoals De Taalstaat en De Avondshow met Arjen Lubach. Hij maakt daarnaast deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het oneliners gezelschap Padoem Patsss (BNN-VARA). Hij was verder te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema, samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek.

Dit seizoen speelt hij zijn cabaretvoorstelling ‘Laars Lappen’ in de Nederlandse theaters. Op 23 juni staat hij in Theater de Veste.

www.pieterjouke.nl
www.instagram.com/pieterjouke

Over de Fringe Tour
Pieter Jouke heeft drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met hem en de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Bekijk hier alle Fringe Tour gidsen van dit jaar!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Fringe Tour met Pieter Jouke
Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers