Fringe Tour met Tamara Griffioen

Fringe Tour

za. 10 juni 2023 19:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festivalbelevenis met de Fringe Tour door onze eigen artistiek leider Tamara Griffioen. Vandaag is zij jouw gids. Ze neemt je samen met een groep mee naar drie verschillende voorstellingen op drie locaties. Hoe tof is dat!

Over Tamara Griffioen
Tamara is theatermaker en dramaturg. Sinds twee edities is ze betrokken bij het Delft Fringe Festival. Eerst als programmeur en sinds 1 januari 2023 is ze onze artistiek leider. Dit betekent dat ze de artistieke visie van het festival formuleert, de programmering samenstelt en de makers begeleidt bij hun deelname aan het festival. Tamara vindt het belangrijk dat de makers zichzelf en hun voorstelling in een veilige maar professionele omgeving kunnen ontwikkelen. Zij kijkt ernaar uit om met jullie op tour te gaan en in gesprek te gaan over de voorstellingen die je als groep bezoekt.

Leuk weetje: bijna 10 jaar geleden stond Tamara zelf op het Delft Fringe Festival als maker en dit jaar is zij degene die de programmering samenstelt!

Naast Delft Fringe Festival werkt Tamara voor verschillende culturele instellingen in Zuid-Holland, onder andere op het gebied van educatie en talentontwikkeling.

www.linkedin.com/in/tamara-griffioen

Over de Fringe Tour
Tamara Griffioen heeft drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met haar en de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Starttijd tour: 19.30 uur
Verzamelplek: Het festivalpaviljoen, roze Fringe Konijn, op de Markt

Bekijk hier alle Fringe Tour gidsen van dit jaar!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Fringe Tour met Tamara Griffioen
Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers