31 MEI - 11 JUNI 2023

Delft Fringe Tours .

Voor een compleet dagje Delft!

Kun je niet goed kiezen welke voorstellingen je wilt bezoeken? Laat je je graag verrassen? Of vind je het leuk om een compleet dagje Delft te doen? Kies dan voor een Delft Fringe Tour! De tours zijn speciaal samengesteld door de programmeurs van het Delft Fringe Festival en worden verzorgd door de gidsen van Explore Delft. Geniet als festivalbezoeker van bijzondere voorstellingen en ontdek tegelijkertijd van alles over de historische binnenstad. Een gouden combi!

Fringe Tour

De ideale tour om je te laten verrassen! Je bezoekt in totaal drie voorstellingen uit verschillende genres. Een officiële stadsgids gidst je door de stad en vertelt je onderweg alles over de bijzondere locaties van het festival en de historische binnenstad van Delft.

sozUDhlg3JuE0536TsQrOvuV5fHHtyNTXe45VFV5

Fringe 4 Kids Tour

Bezoek samen met de kinderen twee familievoorstellingen en volg tussen de voorstellingen in een gave speurtocht door de binnenstad van Delft, samen met een officiële stadsgids. Inclusief drinken en wat lekkers voor de kids.

wFu6lx7Yh3rG5KXJp6ICxvYxUY2NqpC6ujt1KLmX

Canal Tour

Stap aan boord bij de schipper en ervaar het festival vanaf het water. Samen vaar je door de eeuwenoude grachten op weg naar drie voorstellingen die plaatsvinden op en locatie aan het water. Ontdek Delft vanuit een uniek perspectief. Maximaal 8 personen per boot.

r1KZLCI8VM5zL38ntIfIS8hugdCfMV3AyzgUqSHr

Language No Problem Tour

Don’t speak Dutch? No problem! During the LNP-tour you will visit two performances, which are suitable for an international audience. When you walk from one festival location to the next, our official tour guide will tell you all about the beautiful historical city center of Delft.

ERMsn1bVgFteJkluFHgAQxUqkWveWaMll3SrQyIQ

Boek een tour

De tours worden begeleid door officiële stadsgidsen van Explore Delft. Je boekt een tour eenvoudig online via de website van Delft Fringe Festival of tijdens het festival tussen 18.00 en 19.00 uur bij de programmeurs op de Markt. Dit is ook de startplek voor elke tour.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers