NIEUWE MAKERS .

Een springplank het werkveld in.

Welkom

Ben jij een nieuwe maker? Leuk dat je een kijkje neemt op de website van het Delft Fringe Festival! We vertellen je hier graag meer over ons festival. Heb je toch nog een vraag? Dan kun je ons altijd mailen op programmering@delftfringefestival.nl. Tot snel!

yYrpQOpUhABaskRl0s5JEpRsuDZEk8Nj6sR7vYmr

Hét festival voor jonge makers

Delft Fringe Festival is dé plek voor nieuwe makers die aan het begin van hun carrière staan en willen spelen op de meest onverwachte, bruisende locaties in de historische stad Delft. Het festival biedt nieuwe makers sinds 2011 elk jaar in juni een plek om op te treden, ervaring op te doen en feedback te krijgen, van zowel publiek als professionals, waaronder programmeurs, theateragenten en scouts.

8RNOiTAeSOLR1e4tGGC2ar6I0uEzFf223Qvr3aQR

Springplank

Tijdens het festival wordt een publieksprijs uitgereikt, met flink veel media aandacht tot gevolg. En in aanloop naar het festival biedt de organisatie, indien gewenst, extra artistieke begeleiding. De functie van het festival als springplank naar het culturele speelwerkveld is in deze tijd belangrijker dan ooit. Het is dé kans voor jou, als jonge maker, om door te groeien naar volle zalen en lovende recensies.

zLI4tRiFKmnb7CmnW2uUUvvpxjgUx8fNXsRSrNdm

Open Call

Het Delft Fringe Festival werkt met een open call, van 1 oktober t/m 31 december heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor het eerstvolgende festival. Dit kan met nieuw of bestaand werk uit alle genres in de podiumkunsten. Van opera tot ballet en van kleinkunst tot circus. En alle cross-overs daartussen. Ook alle talen zijn welkom.

UGLszffnZRilZPONYQRgPQ3Zt5LAokVLm6j76Fpz

Meld je aan!

Het festival biedt een speelplek aan nieuwe professionele makers die aan het begin van hun carrière staan: makers die een kunstvakopleiding hebben gevolgd, daar nog mee bezig zijn of juist autodidact zijn. Door te werken met een open call presenteren we op het festival een inclusief en divers programma. We nodigen daarom iedereen uit om zich aan te melden.

Heb je een voorstelling die je graag op het Delft Fringe Festival wil laten zien? Meld je dan aan!

of6TviucWXrOJGX3rhc7WtT0Vuzx88qYRI1KUehp

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers