Expert Meeting: What's Next? .

28 april 2021

De impact van de COVID-19-pandemie is groot. Jonge makers hebben zich de afgelopen maanden moeilijk kunnen presenteren en programmeurs hebben weinig kans gehad om nieuw werk te kunnen bekijken. Toch staan er genoeg nieuwe makers te popelen om zichzelf te presenteren.

Onder leiding van moderator Kim Dankoor gaan de genodigde gasten met elkaar én met andere professionals in gesprek over specifieke thema’s en vraagstukken die spelen rondom het scouten, programmeren en ondersteunen van een nieuwe generatie podiumkunstenaars. Tegelijkertijd presenteren we deze middag 4 nieuwe makers, waarvan wij vinden dat ze het verdienen om door jou gezien te worden.

Expert Meeting: What's Next?
vrijdag 28 mei
15:00 - 16:00 uur

Sprekers Tessa Harmsen (directeur TapasTheater, Amsterdam), Kees van Leeuwen (directeur Theater Ins Blau), Nicky van Rossum (programmeur, De Goudse Schouwburg), Tamara Griffioen (programmeur, Delft Fringe Festival)

Geen uitnodiging ontvangen?
Het Delft Fringe Festival nodigt een brede selectie aan vakgenoten uit om een bezoek te brengen aan het festival. Heb je (nog) geen uitnodiging ontvangen? Meld je aan via programmering@delftfringefestival.nl.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers