31 MEI - 11 JUNI 2023

DION exclusief te zien in het theater* .

08 mei 2021

In 2019 stond Dion van Rijt 12 dagen lang op het Delft Fringe Festival. Zijn shows waren meermaals uitverkocht en op de laatste dag mocht hij de felbegeerde publieksprijs in ontvangst nemen. Dit jaar schittert hij als campagnebeeld van de tiende editie van het Delft Fringe Festival.

Het Delft Fringe Festival biedt de winnaar van het de publieksprijs ieder jaar nét iets extra’s. Op verzoek van DION hebben wij besloten om jullie, het publiek, te trakteren op een live-voorstelling tijdens het festival in het Rietveld Theater - indien de COVID-19-maatregelen dat toelaten. Volgens het openingsplan van het kabinet openen de theaters weer vanaf 26 mei. Vol verwachting houden we de routekaart van de Rijksoverheid in de gaten. Zodra de theaters weer openen, start ook de kaartverkoop van zijn voorstelling.

“Door trucs die geheim moeten blijven en magie live in het theater het meest magisch blijft, ben ik geen onderdeel van de online editie van het Delft Fringe Festival. Wel raad ik jullie aan je thuis voor de buis te laten betoveren door strijkende violen en adembenemende choreografieën.” - DION

Update 17 mei 2021: Vanaf 19 mei wordt stap 2 van het openingsplan van het kabinet ingezet. Hierin is op cultureel vlak gelukkig al meer mogelijk, zoals groepslessen mat maximaal twee cursisten. Helaas blijven de theaters nog dicht en wordt stap 3 in het openingsplan pas op zijn vroegst 9 juni ingezet. Hierdoor kunnen we geen live-optredens presenteren tijdens het festival.

Update 28 mei 2021: Vanaf zaterdag 5 juni mogen de theaters weer open. Het Delft Fringe Festival presenteert op zaterdag 5 en zondag 6 juni alsnog de voorstelling van Dion.  Tickets zijn nu te koop en koop je eenvoudig online

Tip van Fringe: DION zal dit jaar als gast te zien zijn tijdens 1 van de Daily Fringe reports

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers