It's a wrap, het plezier knalt van je scherm .

10 mei 2021

Afgelopen week heeft het Delft Fringe Festival productieteam de voorstellingen van ruim 30 jonge makers opgenomen in de Sigarenfabriek in de binnenstad van Delft. De filmbeelden beloven een onvergetelijk festival! Bezoekers van het festival kunnen 11 dagen lang fringe-watchen in hun eigen woonkamer, tuin of balkon. 

Plezier knalt van je scherm

In de sfeervolle historische Sigarenfabriek speelden de 30 jonge makers hun voorstelling voor de camera's en het productieteam. De passie en het plezier spat van het scherm af. En van donderdag 27 mei tot en met zondag 6 juni knallen ze de woonkamers in! Heb jij al tickets gekocht? Bijvoorbeeld voor de ontroerende voorstelling van Nanette Poortinga, de hilarische show van De Gestampte Meisjes of de sfeervolle muziek van Duo Sola? Lees hier onze tips bij het kopen van jouw tickets. 

Culturele beleving!

Naast de voorstellingen biedt het festival nog zoveel meer! 11 dagen lang kun je elke dag kiezen uit een bomvol programma. Start de dag met Daily Fringe, ontmoet de makers tijdens de Q&A-sessies, sluit 's avonds aan bij een avondvullende Delft Fringe Night en doe een dansje tijdens de Delft Fringe Disco! En zie je door de bomen het bos niet meer? Sluit dan vrijblijvend aan bij de Eerst Hulp Bij jouw Keuze (EHBK) en laat je adviseren door onze programmeurs. 

Lees ook:

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers