31 MEI - 11 JUNI 2023

Start kaartverkoop, festival 2021 .

03 juni 2021

De kaartverkoop voor de 10e editie van Delft Fringe Festival is gestart. Het festival beleeft dit jaar een speciale online editie. De 31 jonge makers spetteren van donderdag 27 mei t/m zondag 6 juni van je beeldscherm af, in haarscherp beeld en met glashelder geluid. Geniet van gracieuze dans, hilarische grappen, betoverende muziek en rake woorden. We nodigen je van harte uit om met elkaar de parels van de Nederlandse podiumkunsten te ontdekken. 

Waar kun je naar kijken? 
De 11 festivaldagen zijn gevuld met ruim 400 voorstellingen van 31 aanstormende talenten uit het hele land. Van dans tot opera en van circus tot cabaret. Maar ook voor kinderen, expats en (internationale) studenten staat er genoeg op het programma. Met bijna 225 uur aan voorstellingen is Delft Fringe Festival dé online theatrale binge-watch-marathon van deze zomer. Voor slechts € 5,- per persoon koop je al een ticket en voor € 15,- geniet je van een avondvullende programma. Wist je dat van elk verkocht kaartje 50% van de waarde naar de maker gaat? Daarnaast kun je aan veel verschillende activiteiten in het programma ook gratis deelnemen.

Wat is er nog meer te doen? 
Start je ochtend met de dagelijkse report 'Daily Fringe' van Sabine Krol (bekend van het duo HUN). Ze loopt, fietst of ‘tuktukt’, samen met een inspirerende gast, een stuk door Delft. Elke avond kijk je naar ‘Delft Fringe Night’, een avondvullend programma inclusief gesprekken met de makers door talkshowhost Dide Vonk (bekend van podcast ‘De Makers’). Of maak op basis van het blokkenschema je eigen programma op maat en ontmoet na afloop van de voorstelling de makers tijdens een Q&A-meeting! En zie je door de bomen het bos niet meer? De programmeurs geven je op meerdere momenten per dag persoonlijk online advies

Bekijk het blokkenschema

Tips voor het kopen van kaarten

 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers