Delft Fringe Festival: van 2 t/m 12 juni 2022 .

06 september 2021

Het Delft Fringe Festivalteam is alweer hard aan de slag met de organisatie van het festival van 2022. We hebben heel veel zin om alle makers en toeschouwers weer live in Delft te verwelkomen. Daarnaast hebben we ook allerlei leuke, nieuwe ideeën en plannen voor de aankomende editie. Zet het dus alvast in je agenda: het volgende Delft Fringe Festival vindt plaats van donderdag 2 t/m zondag 12 juni 2022

Kan je zolang niet wachten? Geen probleem! We hebben ook veel leuke plannen om je door het jaar heen te laten genieten van culturele parels. Onder andere:

- Zaterdag 18 september kun je genieten van een avondvullend programma met drie voorstellingen van dé publiekswinaars van de afgelopen festivaledities: De Gestampte Meisjes, de Prima Donna's en Tappin-It Collective. Lees hier meer over.

- Op 3 en 4 november speelt illusionist Dion bij Cultuurhuis Delft, in de wijk Buitenhof en de wijk Voorhof. Lees hier meer over.

Open call vanaf oktober 2021

Wil je het festival in 2022 niet alleen bezoeken, maar wil je er ook zelf spelen? Het Delft Fringe Festival is één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor jonge makers. We bieden elk jaar een podium aan circa 50 makers in alle genres van de podiumkunsten. We werken met een open call, dit betekent dat je vanaf oktober tot en met december 2021 de mogelijkheid hebt om je aan te melden voor het festival van 2022. Dit kan via https://aanmelden.delftfringefestival.nl (nu nog gesloten).

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers