31 MEI - 11 JUNI 2023

Delft Fringe Festival komt langs op school en in de wijk! .

23 augustus 2021

Het afgelopen festival ging 'Fringe 4 Kids' on tour! Meerdere Delftse schoolklassen bekeken digitaal een voorstelling op school. Nu er dit najaar weer meer mogelijk is binnen de coronamaatregelen, kunnen we ook live voorstellingen naar de wijk brengen! In oktober en november gaat illusionist DION samen met zijn assistente Lotte van Breukelen langs bij drie scholen en twee locaties van Cultuurhuis Delft!

Fringe gaat de wijk in

Van oorsprong is het Delft Fringe Festival een festival in de binnenstad van Delft. Omdat we het belangrijk vinden om ook inwoners uit andere wijken bij het festival te betrekken, beweegt het Delft Fringe Festival zich de komende jaren ook buiten de binnenstad. Zo startten we onder andere een samenwerking met de TU Delft en Studium Generale. Maar ook brengen we in samenwerking met scholen en het Cultuurhuis theater de wijken in.

Illusionist DION komt langs

Dit najaar brengen we de Delftse publiekswinnaar van 2019, illusionist Dion van Rijt, naar de wijk. Op 27 en 28 oktober treedt hij op voor de kinderen van de MGR Bekkerschool en De Horizon. Op 3 en 4 november speelt hij bij de twee locaties van Cultuurhuis Delft. Zo kunnen ook kinderen die niet in de binnenstad wonen, laagdrempelig kennismaken met podiumkunsten.

Wil je er ook bij zijn? Voor de optredens bij Cultuurhuis Delft kun je je binnenkort aanmelden. Houd hiervoor de socials en websites van Cultuurhuis Delft en Delft Fringe Festival in de gaten.

Foto: Jurjen Bolsenbroek

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers