31 MEI - 11 JUNI 2023

Delfts Verkiezingsdebat Kunst & Cultuur .

28 februari 2022

Cultuurtafel Delft, hét samenwerkingsverband van de Delftse kunst- en cultuursector, organiseert in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 15, 16 en 17 maart een Verkiezingsdebat over Kunst & Cultuur. Het debat vindt plaats op zaterdag 12 maart om 16:00 uur in Theater de Veste in Delft.

Het Verkiezingsdebat Kunst & Cultuur wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Cultuurtafel Delft. Aanwezig zijn: GroenLinks, STIP, D66, Onafhankelijk Delft, VVD, CDA, SP, PvdA, ChristenUnie, Hart voor Delft, BIJ1 en Volt. De politici gaan onder leiding van gespreksleider Nico Jouwe in gesprek over het toekomstige kunst- en cultuurbeleid in Delft. Wat zijn de plannen en ambities op het gebied van kunst en cultuur in Delft van elke partij? Wat is hun visie? En, hoe gaan ze dit waarmaken?

Roel Beeftink - Funcken, directeur Delft Fringe Festival, is mede-initiator en voorzitter van Cultuurtafel Delft. Daarom brengen we je vanuit Delft Fringe Festival graag op de hoogte van het Delfts Verkiezingsdebat Kunst & Cultuur dat dit jaar wordt georganiseerd door Cultuurtafel Delft.

Het Cultuurdebat is gratis toegankelijk voor iedereen. Kom ook langs, stel jouw vragen, reageer op het debat en ga in gesprek met de partijen. Reserveren is verplicht, dit kan via onderstaande button. 

Bestel nu je gratis ticket

 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers