Vrijwilligers hebben een streepje voor .

14 april 2022

Komende editie (2 - 12 juni 2022) is het festival - na 2 jaar - weer ‘live’ en zijn er zo'n 100 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies. Vind je het ook leuk om dit jaar onderdeel te worden van het Delft Fringe Vrijwilligersteam? Zowel tijdens het festival als in de voorbereiding en de afbouw kunnen we versterking gebruiken.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het Delft Fringe Festival.

Jong (18+) en oud, studerend, werkend of gepensioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken aan het leukste festival van Delft! Welke vrijwilligersfunctie past het beste bij jou? Word je publieksmedewerker, kassamedewerker of ben jij de allrounder die overal inzetbaar is? Wat je ook gaat doen, je wordt onderdeel van ons geweldige Delft Fringe vrijwilligersteam.

Vrijwilligers hebben een streepje voor

Bij het draaien van minimaal 3 diensten van ca 4,5 uur krijg je als vrijwilliger een passe-partout waarmee je naar alle voorstellingen op het festival kunt. Daarnaast krijg je hét Delft Fringe Festival t-shirt én worden de sterren van de hemel gedanst tijdens Ré’s Karaoke Feest! Uiteraard krijg je op deze manier een leuk kijkje achter de schermen bij het festival en leer je de stad op een andere manier kennen en ontmoet je veel leuke mede-vrijwilligers!

Samen vrijwilligen is nóg leuker!

Mocht je mensen kennen die het leuk vinden om kennis te maken met het Delft Fringe Festival, de stad op een unieke manier te leren kennen, bijzondere voorstellingen mee te maken en met klap op de vuurpijl onderdeel te worden van het hechte Delft Fringe vrijwilligersteam? Neem ze dan mee! Want samen vrijwilliger is nóg leuker!

Word jij ook vrijwilliger bij het Delft Fringe Festival?

Heb je vragen? Dan kun je mailen naar Kim, onze vrijwilligerscoördinator, via vrijwilligers@delftfringefestival.nl. Direct inschrijven en meer informatie is uiteraard te vinden op onze website.

Meer informatie

Benieuwd hoe het is om vrijwilliger te zijn bij Delft Fringe Festival?

In deze video vertellen drie vrijwilligers over hun ervaringen!

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers