Win kaarten voor een familievoorstelling! .

07 juni 2022

Wist je dat we een speciale winactie voor de jonge Delft Fringe bezoekers hebben dit jaar? We hebben een kleurplaat en een knutselplaat gemaakt van ons festivalpaviljoen, het 7-meter-hoge roze konijn dat midden op de Markt staat. Je hebt hem vast al zien staan. Met de kleur- en knutselplaat kun je het konijn ook thuis namaken, en nog leuker: daar kun je ook tickets mee winnen!

Winactie

De kleurplaat en knutselplaat van het Fringe Konijn kun je gratis ophalen bij het festivalpaviljoen aan de Markt. Vergeten mee te nemen, lukt het niet om langs te gaan of heb je een extra exemplaar nodig? Je kunt ze ook zelf downloaden en printen. Ga daarna lekker aan de slag met kleuren, knippen, vouwen en plakken! Tip: we hebben een handige tutorial gemaakt bij de knutselplaat. 

Deel jouw konijn op Instagram

Is jouw geknutselde Konijn klaar? Dan kun je een foto ervan delen op Instagram. Als je dit uiterlijk donderdag 9 juni 2022 doet voor 18:00 uur, @delftfringefestival noemt en gebruik maakt van #fringekonijn, dan maak je kans op toegang tot een familievoorstelling naar keuze op 11 of 12 juni! De drie winnaars worden donderdag 9 juni 2022 om 20:00 uur bekend gemaakt.

De tutorial bij de knutselplaat:

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers