Delft Fringe Festival 2023 .

08 januari 2023

Zet het alvast in je agenda. De volgende editie van het Delft Fringe Festival vindt plaats tussen woensdag 31 mei en zondag 11 juni 2023. Je leest hieronder alles wat je hier al over wilt weten. 

Festivalmagazine

Het lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat altijd sneller dan je denkt. En een goede voorbereiding kan nooit kwaad. Wil jij het festivalmagazine van 2023 op papier in je brievenbus ontvangen? Vraag hem dan nu alvast aan! 

Aanvragen

Ben je een nieuwe maker?

De open call, de periode waarin je je kunt aanmelden voor een speelplek op het festival, van 2023 loopt van 1 oktober t/m 31 december 2022. Aanmelden kan via de online aanmeldpagina van het festival. 

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het festival? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo weet je precies wanneer het programma bekend is en de kaartverkoop van start gaat. 

Inschrijven

Word Vriend

Ondersteun het festival en geniet van alle voordelen die een Vriendschap met Delft Fringe Festival met zich meebrengt. Je krijgt bijvoorbeeld voorrang op de kaartverkoop en wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst. 

Word Vriend

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers