Dicht bij Anna @Delft Fringe Festival .

13 mei 2023

Dicht bij Anna is een 1-op-1-bezoekersprogramma dat schrijver en contextprogrammamaker Anna van der Kruis ontwikkelt heeft vanuit het platform Domein voor Kunstkritiek. Dit jaar is ze voor de derde keer aanwezig op het Delft Fringe Festival, om in gesprek te gaan met het publiek!

In 2021 sprak Anna voor het eerst met publiek van het Delft Fringe Festival. Dat ging toen digitaal vanwege de pandemie. Afgelopen jaar ging ze live met bezoekers in gesprek op zonnige festivallocaties en hielp ze hen woorden te vinden na hun kijkervaringen. Deze festivaleditie is ze voor de derde keer aanwezig op het het festival! Schuif je ook bij haar aan?

Op vier festivaldagen tref je Anna in de binnenstad van Delft, achter haar tafeltje, om met je te praten over (muziek)theater, dans, circus, cabaret en over dat wat je zag met je deed. Aan het einde vat Anna het gesprekje van 15 minuten samen in een quote en schiet ze een polaroidfoto van je. Op zondag 11 juni verwerkt Anna haar intieme gesprekken in een essay, dat ze tijdens de afsluiting van het festival voordraagt.

Waar zit Anna

Je hebt geen ticket nodig om aan te schuiven bij Anna, loop langs wanneer het jou uitkomt. Bekijk hier waar je Anna kunt vinden tijdens het festival. 

Lees de twee essays die Anna al schreef voor Delft Fringe Festival:

Foto: Anna in gesprek op Delft Fringe Festival 2022 (Erwin van Tongeren)

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers