De Delftse Festivalzomer gaat van start .

20 mei 2023

Met de start van het Delft Fringe Festival op 31 mei start ook de eerste Delftse Festivalzomer! Om cultuur in Delft een uniek podium te geven, hebben Delft Fringe Festival, Delft Chamber Music festival, Stichting Centrum Management Delft en Delft Marketing het initiatief genomen om de publieksevenementen in Delft tussen juni en half september te bundelen onder de naam de Delftse Festivalzomer!

Delft Fringe Festival vindt het belangrijk om de krachten te bundelen met andere festivals in Delft. Samen laten we de stad bruisen en kunnen nog meer mensen kennis maken en genieten van cultuur, muziek, dans en gezelligheid. De historische stad met al haar geschiedenis en verhalen vormt het podium. Op naar de eerste Delftse Festivalzomer!

Vrijdag 2 juni: stuur een kaartje

Op vrijdag 2 juni vieren we de aftrap van de eerste Delftse Festivalzomer. Naast het roze konijn op de Markt kun je van 17.00 t/m 20.00 uur een Festivalzomer-ansichtkaart schrijven! Hiermee kun je iemand uit nodigen waarmee je graag naar één van de leuke zomerse evenementen wilt gaan, zoals een leuke voorstelling op Fringe! De eerste 50 kaarten die ter plekke worden geschreven worden voor je op de post gedaan. 

Ontdek de Delftse Parels van de festivalzomer

Delft Fringe Festival vindt plaats van 31 mei t/m 11 juni. Maar er zijn nog meer leuke festivals te vinden in Delft. Op festivalzomer.info vind je ze allemaal terug. En organiseer jij in de periode juni t/m half september ook een evenement in Delft? Meld je aan en doe mee met de Delftse Festivalzomer

Foto: DOT Quartet (Kaym Ahmed)

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers