Bestel alvast het programmaboekje 2024 .

29 januari 2024

Kan je ook niet wachten tot we ons roze konijn weer opbouwen op de Markt en het Delft Fringe Festival van start gaat? Het festival vindt plaats tussen dinsdag 28 mei en zondag 9 juni 2024. Dat lijkt nog ver weg, maar de voorpret kan nu al beginnen! 

Ontvang het programmaboekje

Meld je aan en ontvang, zodra het klaar is, ons programmaboekje gratis en voor niks in je brievenbus! Hierin vind je alle ins en outs over het festival. Het complete programma, blokkenschema en informatie over de voorstellingen. Aanvragen kan t/m uiterlijk zondag 28 april.

Ja, ik wil het magazine ontvangen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het festival? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo weet je precies wanneer het programma bekend is en de kaartverkoop van start gaat. 

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Volg Fringe online

We kijken ernaar uit je in mei en juni weer te ontmoeten! Maar tot het festival er is blijven we ook graag digitaal met je in contact! Volg het festival op Instagram, Facebook en LinkedIn. Bekijk video's op ons Youtube kanaal en luister naar de Fringe podcast De Rode Hoed. Tot snel!

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers