De 31 festivallocaties van 2024 zijn bekend! .

12 februari 2024

De festivallocaties van 2024 zijn definitief bekend en het zijn er dit jaar maar liefst 31. Wil je een kijkje achter de gevels nemen en plekken ontdekken waar je nog nooit bent geweest, dan moet je deze zomer bij Delft Fringe zijn! Heb je weleens de Sigarenfabriek  bezocht? Molen de Roos beklommen? Tussen het porselein bij Royal Delft een voorstelling bekeken? Of een kijkje genomen in de machinehal van het Vakwerkhuis? Nu is je kans! 

Bekijk alle locaties

Nieuwe locaties

We hebben dit jaar maar liefst 9 (!) nieuwe festivallocaties. In de binnenstad spelen de makers dit jaar ook in De Waag achter het stadhuis, in het nieuwe kantoor van Delft Marketing naast het station en in de Nieuwe Kerk, waar Willem van Oranje ligt begraven. Ook zijn er twee locaties gevuld met kunst bijgekomen: Galerie Artline en Kunsthuis DEIK. Daarnaast wordt de festivalhub in de TU Wijk dit jaar nog verder uitgebreid, met de tuin van Advier, een woonkamer aan de Nassaulaan, de Cornelis Musiusschool aan de Prins Mauritsstraat en Octatube aan de Rotterdamseweg. 

Benieuwd naar alle festivallocaties? De kaartverkoop voor Delft Fringe Festival gaat op 20 april van start!

 

Foto: Voorstelling in de fabriek van Royal Delft tijdens Delft Fringe 2023. Voorstelling Omid Torkkheirabadi. Fotograaf: Maurice Gemmeke. 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers