Stem op Delft Fringe Festival .

01 juli 2024

Delft Fringe Festival doet dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport van de Rabobank. Een initiatief van de Rabobank waarmee ze lokale initiatieven ondersteunen. Maar daar hebben we wel jouw stem voor nodig! Heb je een rekening bij de Rabobank én woon je in Delft? Dan kun je Delft Fringe Festival ondersteunen door tussen 2 en 24 september 2024 je stem uit te brengen. 

Stem op Delft Fringe

Duurzaamheid

Komend jaar zetten we wederom in op een duurzame toekomst voor het festival. Een onderwerp dat we opnieuw op onze agenda zetten en waar ook onze makers veel aandacht voor hebben en aan geven in hun voorstellingen. We hebben daarom in december 2023 het manifest 'te zijn of niet te zijn' ondertekent. 

We hebben afgelopen festivaleditie nog actiever onderzocht welke keuzes voor duurzame oplossingen we kunnen maken. Ook als festival kunnen we namelijk invloed uitoefenen op een beter klimaat. Deze verantwoordelijkheid gaan we aan. 

We kiezen met jullie steun ook in de volgende editie zoveel als mogelijk voor duurzame oplossingen (wat extra investeringen vraagt), ondersteunen de artiesten op het gebied van duurzaam ondernemen en met een bijdrage vanuit de Rabo ClubSupport kunnen we ook aan een financiële, duurzame toekomst werken. Alle steun wordt dan ook enorm gewaardeerd.

Stem op Delft Fringe

 

Foto: Karolien Wauters en Inonge Jante Stekelenburg op Delft Fringe Festival 2023. Fotograaf: Maurice Gemmeke. 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers