31 MEI - 11 JUNI 2023

Delft Fringe Festival & Corona .

18 maart 2020

Het is een ongekende tijd waar we allemaal doorheen moeten zien te komen. De impact die COVID-19 heeft, raakt ook de activiteiten van Delft Fringe Festival. Wij willen je laten weten dat het Delft Fringe Festival een jaar overslaat.

Sinds september 2019 heeft een bevlogen team van medewerkers hard gewerkt aan een veelbelovende jubileumeditie. De tiende editie van het Delft Fringe Festival bevatte volop nieuwe elementen, locaties en makers die we graag met jou – het publiek – hadden willen delen. De afgelopen dagen hebben wij nagedacht over de gevolgen die het annuleren van het Delft Fringe Festival met zich meebrengt. Wij hebben besloten om ervoor te kiezen om de tiende editie van het festival ‘op te pakken’ en te verplaatsen naar 2021. Dat doen wij uiteraard samen met de makers, de locaties en de partners van het festival. We houden jullie op de hoogte en uiteraard kun je ons ook bereiken via info@delftfringefestival.nl.

Word Vriend van Delft Fringe Festival
Net als jij delen we een passie voor de podiumkunsten. Daarom brengen we talentvolle nieuwe makers en publiek samen in Delft. Wil jij ook bijdragen aan een succesvolle toekomst van het festival én de makers? Word dan Vriend van het Delft Fringe Festival. En geniet als liefhebber van de podiumkunsten van de voordelen die dit met zich mee brengt! Al vanaf € 25,- (of als duo vanaf € 40,-) per jaar ben je Vriend. Klik hier om Vriend te worden. ⟶

Stay Safe!
namens het voltallige festivalteam,
Roel Beeftink-Funcken, directeur

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers