Dion The Great Magician

De Verlaten Zolder

za. 02 januari 2021 15:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Kaarten zijn uitsluitend te koop via het Rietveld Theater ⟶

Een verlaten zolder, waar het vol staat met eeuwen oude magie. Verborgen beroemde acts worden uit het stof gehaald en opnieuw tot leven gebracht door illusionist, danser en theatermaker Dion. Een familie voorstelling waarin betovering en verwondering de belangrijkste rol speelt.

Dion neemt het publiek mee op een nostalgische reis door de geschiedenis van de goochelkunst. Een traktatie voor de verbeelding en een visueel spektakel waarbij het niet gaat om het geheim achter de illusie, maar om de magie. Met deze voorstelling heeft Dion de publieksprijs gewonnen tijdens het Delft Fringe Festival 2019.

Dion staat wereldwijd bekend om zijn theatrale statements, zo creëerde hij in in 2013 ‘The Magic Rabbit’ waarin hij het goochel konijn zelf speelt. In 2015 ‘Mr. Purpurs’ een fantasie karakter die met een aanraking alles veranderd in kleur. En in 2017 ‘Delusional’ waarbij objecten zorgen voor een surrealistisch schouwspel in de lucht. Dion is een veelzijdig artiest en in vele theaters over heel de wereld te aanschouwen.

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Dion The Great Magician

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers