MAST Makers

Diva's op Stal

za. 11 juni 2022 14:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Hoe houd je je staande in de harde wereld van de showbizz? Want: there’s no business like show business! In Diva’s op Stal is dat wat Mats en Stephan zich afvragen. En deze jonge theatermakers kunnen het weten. Ze geloofden er zelf een aantal jaar geleden aan. Vol goede moed startten ze hun studie aan het conservatorium, de dromen waren groot. Een decennium na deze start is het tijd om de balans op te maken. Wat is er over van hun dromen? Glitter en glamour? Vooral veel auditeren, afwijzingen en op je bek gaan zal je bedoelen! Kennismaken met machtsmisbruik, hiërarchie en heel hard zweten om überhaupt te mogen blijven werken. Maar de passie voor het vak blijft groter dan de afschuw. Want je kan de diva wel op stal zetten… maar eens een showpaard, altijd een showpaard!


Met zang, dans en sketches brengen Stephan en Mats de revue op geheel eigen wijze weer terug! Diva’s op Stal is muziektheater en cabaret in één! Een moment ouderwets genieten van een stukje ongecompliceerd theater. Voor iedereen die weleens naar het theater gaat, zelf in het theater speelt of gewoon naar The Voice kijkt... ;-) Deze two-men-show zal u nooit vergeten!


**Over Stephan Peters & Mats Lodenstijn **

Spelen op festivals is Mats en Stephan niet vreemd. Mats werd al eerder genomineerd voor de entreeprijs op Theaterfestival Boulevard. En Stephan speelde al tweemaal eerder op Delft Fringe met zijn eigen kleinkunstprogramma waarmee hij de top 10 van best bezochte voorstellingen behaalde.

Een decennium geleden leerden zij elkaar kennen op het Fontys Conservatorium, studie Muziektheater. Na het spelen van musicals, eigen programma’s en concours vond dit duo het tijd om hun ervaringen te bundelen. Het theatercollectief MAST Makers was geboren! Een nieuw onafhankelijk Tilburgs collectief van twee gedreven theatermakers.

Ze maken theater voor de huidige tijd en maatschappij, waarop ze door middel van voorstellingen willen reflecteren. Taboedoorbrekend, kritisch en met een open blik, toegankelijk voor een breed publiek en met veel humor. Ze zoeken naar de passende theatervorm, waarbij toneel(teksten), sketches, muziek, liedjes, dans of uitvoerende kunst in wat voor vorm dan ook tot de mogelijkheden behoren. Voor meer informatie: www.mast-makers.com


BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN MAST Makers

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers