Alles Valt

Wankelloos (8+)

za. 11 juni 2022 15:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Wajow, koele voorstelling ! Wij hebben een mega vette voorstelling voor jou in petto waarbij je zelf mag bepalen welke scènes je ziet. Elke scene is natuurlijk fantastisch, want wij van Alles Valt hebben onderzoek gedaan naar jou. Scholen, korfbalverenigingen, muziekcentra, hangplekken. Overal zijn we langs geweest. Speciaal voor jou.

Wij snappen wat jullie vet vinden.
Gruwelijk.
Wij gaan jullie vermaken.
Wij doen dit niet voor onszelf.
Nee, zeker niet.
Wij doen dit voor jullie.
Om jullie een vette voorstelling te bezorgen.
Je zal je vereerd voelen.

Alles Valt maakt ritmische theatervoorstellingen waarbij het ongemak niet wordt geschuwd. We gaan rappen, je confronterend toespreken, dansen, zingen en bewegingen maken die je nog niet eerder gezien hebt.

Over Alles Valt
Wij zijn theatergroep Alles Valt. Een theatergroep die maatschappelijke problemen op een luchtige wijze ter sprake brengt. Door middel van beeldende teksten brengen wij thema’s aan het licht die ons aan het hart gaan.

Alles Valt bestaat uit Judith & Rick. Twee geëngageerde makers die de alledaagse problemen in hun beeldende verhalen willen vangen. De verhalen zijn, ondanks de absurditeit, belangrijk om te delen. Dit doen zij door middel van ritmische teksten, groteske rollen en zo nu en dan een lied. Voor de afwisseling.

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Alles Valt
Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers