DConnected

Ik ben de beste, wie ben jij? (4+) - GEANNULEERD

wo. 08 juni 2022 14:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Hoi! Ik ben de beste, wie ben jij? Ben jij de snelste? De sterkste? De stoerste? De grappigste of de gekste? Of valt dit ook allemaal onder de beste? In* Ik ben de beste, wie ben jij?* gaan twee kinderen samen op ontdekkingstocht om erachter te komen waar zij goed in zijn. Ze voeren tegelijkertijd een onderlinge strijd om de beste te zijn. Maar wat moet je eigenlijk kunnen om de beste te zijn? En is het wel zo leuk om de beste te zijn? Of kun je beter gewoon je eigen, gekke ik zijn? Wil jij weten wie deze strijd wint? Kom dan kijken!

Ik ben de beste, wie ben jij? is een dansvoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Vol herkenbare situaties in verschillende contexten: thuis, op school en bij vrienden. In deze speelse en energieke voorstelling zie je in twintig minuten alle onderdelen van ‘de beste zijn’ voorbij komen dansen. De dansers brengen met hun fysicaliteit en humor een overtuigende voorstelling waarin de jongsten van het gezin zich helemaal kunnen laten meeslepen en waarin ouders het kind in zichzelf hervinden.

Kirsten van Tol en Celine Braakman, onderdeel van DConnected, zijn de makers en dansers van de voorstelling Ik ben de beste, wie ben jij?

Over DConnected
DConnected is een dansgezelschap voor kinderen en jongeren en een afkorting van Dance Connected. De naam DConnected legt uit waar het gezelschap voor staat: Dans is een kunstvorm die mensen verbindt. Dans is de taal die iedereen in de wereld begrijpt. Ze vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren in aanraking komen met deze kunstvorm en ervaren wat dans kan betekenen. Door actuele onderwerpen aan te snijden, verbindt DConnected zich met het publiek en wordt het jonge publiek aan het denken gezet.

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN DConnected

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers