Djoni de Vos

Geen tijd om te douchen

za. 04 juni 2022 13:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Djoni's grote liefde voor geld leidde haar na haar studie automatisch naar de Amsterdamse Zuidas. Daar werkt ze nu 360 uur in de week als consultant. Maar omdat geld toch écht niet gelukkig maakt en ze haar humor ook op een andere manier wil delen dan via powerpoints, beklimt ze de afgelopen jaren na werktijd steeds vaker het cabaret podium.

In ‘Geen tijd om te douchen’ reflecteert Djoni op alle onderdelen van het yuppen bestaan: werk, sport, daten, én de (het lijkt wel onvermijdelijke) burn-outs in haar omgeving. Charmant en scherp van geest deelt ze haar observaties met het publiek.

Over Djoni de Vos
Met een bachelor neurowetenschappen en een master in business heeft Djoni een beetje een a-typische achtergrond voor cabaret. Ze is ook nog eens gereformeerd opgevoed. Daar had ze natuurlijk een boek over kunnen schrijven, maar daar had ze geen zin in.

Na haar studie is ze eerst bij een groot strategisch consultancy kantoor op de Zuidas gaan werken. Zij wil haar grapjes echter ook op een andere manier delen dan via powerpoints (die vielen helemaal niet goed in serieuze vergaderingen), en beklimt daarom na haar werk het stand-up podium.

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Djoni de Vos

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers