Fringe Tour met Annemarie Geerts

Fringe Tour

za. 03 juni 2023 13:30

Aan mijn favorieten toevoegen

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festival belevenis met de Fringe Tour van Annemarie Geerts van het Instagramaccount @demammavan! Vandaag is zij jouw gids. Ze neemt je samen met een groep mee naar drie verschillende voorstellingen op drie locaties. Hoe tof is dat!

Over Annemarie Geerts
Annemarie Geerts heeft samen met haar man Maarten acht kinderen. Ze woont in Den Haag, rijdt zowel paard als motor en ze loopt halve marathons. Naast haar grote gezin beheert ze het Instagramaccount @demammavan, waar ze een inkijkje geeft in haar leven. Daarnaast kun je haar kennen van de tv-programma’s Waar doen ze het van? en* Hoe gaat dat bij jullie thuis?*

Annemarie geniet van theater en kleinkunst voor jong en oud en laat iedereen graag kennismaken met deze magische wereld door het Delft Fringe Festival te bezoeken! Ze kijkt er enorm naar uit om samen met jullie op stap te gaan!

Op dit moment schrijft Annemarie aan haar boek Komt Goed, hoe je ondanks alles toch leuk moeder kan zijn, dat in augustus 2023 gelanceerd wordt.

www.instagram.com/demammavan

Over de Fringe Tour
Annemarie Geerts heeft drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met haar en de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Bekijk hier alle Fringe Tour gidsen van dit jaar!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Fringe Tour met Annemarie Geerts

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers