Networking

TU Delft Campus Community Drinks

do. 01 juni 2023 17:00

Aan mijn favorieten toevoegen

Delft Fringe Festival, hét festival voor jonge, innovatieve podiumkunstenaars, is niet meer weg te denken uit de historische binnenstad van Delft. Sinds vorig jaar begeeft het festival zich ook buiten de binnenstad en presenteert het festival ook voorstellingen in de TU-wijk, zoals de Hortus Botanicus, Royal Delft, het Vakwerkhuis en de TU Delft Faculteit Bouwkunde. We maken graag kennis met de wijk tijdens de TU Delft Campus Community Drinks op donderdag 1 juni.

TU Delft Campus Community Drinks

De Campus Community drinks brengt maandelijks startups, scale ups, fieldlabs en de grotere bedrijven op de campus met elkaar in contact. Maar iedereen is welkom! Een mooie manier om elkaar te leren kennen, inspireren en nieuwe contacten op te doen. Tijdens de TU Delft Campus Community Drinks van donderdag 1 juni trakteren wij je op twee korte, verrassende Fringe voorstellingen. En we maken graag kennis met je. Proost! Aanmelden is niet nodig! Kom gezellig langs. 

Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Delft en specifiek Gebiedsfonds Delft Technology Park. 

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Networking

Gerelateerde voorstellingen

Ontdek het Festival .

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers