31 MEI - 11 JUNI 2023

Beleef het festival optimaal! .

24 mei 2021

We hebben dit jaar niet zomaar een online festival georganiseerd, we hebben echt een spetterende online beleving georganiseerd waarin je kunt genieten van maar liefst 15 uur aan filmische theatervoorstellingen. We hebben ervoor gezorgd dat de kwaliteit van alle beelden en het geluid echt top is, zodat als jij je beeldscherm aanzet je zeker weet dat je theatraal optimaal kunt genieten. Daarnaast kun je kijken naar 4,5 uur aan de Delft Fringe Night talkshow, 2,5 uur aan Daily Fringe dagelijks reports en nog veel meer! Heb jij al vrijgenomen.... ;-) 

Koop tickets - € 5,- per voorstelling

Daily Fringe

Elke festivalochtend om 11 uur kun je de dag starten met de dagelijkse report 'Daily Fringe' van Sabine Krol (bekend van het duo HUN). Ze loopt, fietst of ‘tuktukt’, samen met een inspirerende gast, een stuk door Delft. Deze reports geven je een kijkje achter de schermen, laten je mooie stukjes van Delft zien en geven extra uitleg en verdieping rondom het online festivalprogramma van dit jaar! En geloof ons, dit doet Sabine supergoed en met veel humor! 

Bekijk de Daily Fringe - gratis

Delft Fringe Night

Schuif elke festivalavond om 20:00 uur online aan bij Dide Vonk tijdens de Delft Fringe Night. Met haar talkshow maakt ze elke avond een prachtige omlijsting van steeds wisselende voorstellingen. Kijk voor, tijdens en na de voorstellingen van die avond naar verdiepende gesprekken met de makers. Supergezellig om samen met je huisgenoten te kijken! Zeker als je de heerlijke Delft Fringe Borrelbox, samengesteld door Huszár, erbij bestelt!

Lees meer over Delft Fringe Night

Koop Tickets voor de Delft fringe Nights - € 15,-

Fringe your Q&A

Praat na met anderen in het publiek én de makers zelf tijdens de Q&A. Elke dag zijn er meerdere Q&A's zodat elke maker een keer aan bod komt! Stel vragen, deel je ervaringen, luister mee naar anderen en ontvang een stuk verdieping rondom de voorstellingen. 

Lees meer over de Q&A

Bekijk de Q&A's - gratis

Delft Fringe Disco! - gratis

Whoohoo! Hoe zien jouw zaterdagen er tegenwoordig uit? Blokkeer 29 mei en 5 juni alvast in je agenda voor de Delft Fringe Disco, want we gaan dansen! En niet zomaar dansen, er zijn punten te scoren: ontdek wie er op hetzelfde liedje danst als jij en vind jouw dancebuddy! Het klinkt misschien een beetje gek, maar uit eigen ervaring kunnen we je vertellen dat het echt TE gek is! Probeer het gewoon, je kunt op de zaterdagen vanaf 22.00 uur gratis en vrijblijvend aanhaken door op de link te klikken op onze website ⬇⬇ Zien we je dan? Gaan we lekker een uurtje dansen!

Disco mee!

Studium Generale

Aan de hand van de de theatervoorstelling ‘Vrucht’ van Suzanne Vissers wordt tijdens Studium Generale het thema ‘mannelijkheid anno 2021’ besproken met gastsprekers Laurens Buijs (maatschappij- en gedragswetenschapper aan de UvA) en onderzoeker Genderstudies Linda Duits aan de UU). De genderrollen staan onder druk. Mogen mannen zichzelf nog zijn? Wat betekent mannelijkheid nu nog? Verliezen mannen alleen maar in deze strijd, of winnen ze er juist ook bij? En hoe kunnen we bewegen naar een maatschappij waarin het uitgangspunt gelijkwaardigheid is, terwijl we wel kunnen zijn wie we willen zijn? Na dit verdiepende gesprek kun je kijken naar de theatervoorstelling ‘Vrucht’.

Koop tickets voor Studium Generale - 1 juni 20:00 uur

Het Festivalpaviljoen

Vanaf 29 mei staat het 7-meter-hoge Roze Origami Konijn op de Markt! Ons nieuwe festivalpaviljoen (knalroze!) vormt dit jaar de fysieke toegangspoort tot het online festival. Loop en fiets gezellig even langs, maak een mooie selfie met het konijn én stel dagelijks tussen 14:00 en 20:00 uur je vragen rondom het festival aan ons team! Je haalt hier je brochure op, de 3D-origami-kleurplaat om het konijn zelf thuis na te maken of start hier de konijnenroute, een leuke wandeling langs festivallocaties in de binnenstad. Dus heb je even genoeg van je scherm? Dan zijn er genoeg mogelijkheden!

Lees meer over het paviljoen

Eerste Hulp Bij jouw Keuze (EHBK)

Dit jaar heb je keuze uit meer dan 400 voorstellingen. We begrijpen het heel goed als je daar wat hulp en advies bij kunt gebruiken. Wil je weten welke voorstelling het beste bij jouw smaak past? Of heb je zin om wat nieuws te ontdekken? Tijdens het festival staan de programmeurs (Rémon en Tamara) persoonlijk een aantal keer per dag online voor je klaar om je op weg te helpen.

Snel naar een gratis EHBK

Word Vriend

Wil jij ook bijdragen aan een succesvolle toekomst van het festival én de makers? Word dan Vriend van het Delft Fringe Festival en geniet als liefhebber van de podiumkunsten meteen van een speciale vriendenfestivalavond op 4 juni om 19:00 uur!

Word Vriend

Bekijk de Vriendenactiviteit

Klantenservice

Heb je een vraag over het programma of het festival? Het klantenserviceteam staat dit jaar elke dag voor jou klaar en is via meerdere manieren te bereiken: stel je vragen telefonisch, via WhatsApp, e-mail of via de chatfunctie op de website. De klantenservice is gratis. Je betaalt alleen de normale belkosten voor het bellen. 

Lees meer over de klantenservice

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers