Tamara Griffioen: nieuwe artistiek leider .

07 januari 2023

De start van het jaar 2023 is ook de start van Tamara Griffioen als artistiek leider van het Delft Fringe Festival. Tamara is theatermaker en dramaturg. Sinds twee edities is ze betrokken bij het festival als programmeur en sinds 1 januari is ze aan de slag als artistiek leider. "Om de komende editie als artistiek leider mee te maken voelt als een wervelwind, maar wel een hele positieve!”, geeft Tamara aan.

Tamara: “Ik verheug me erop om te mogen doorbouwen op de mooie en stevige fundering die Rémon, samen met festivaldirecteur Roel Funcken, de afgelopen jaren heeft gecreëerd. Delft Fringe Festival is voor nieuwe makers een begrip geworden in Nederland. Ik kijk ernaar uit om voor hen, via het festival, een baken te kunnen zijn waar zij zichzelf en hun voorstelling in een veilige, maar professionele omgeving, kunnen ontwikkelen.”

Het team van Delft Fringe Festival is verheugd dat Tamara deze rol in de organisatie gaat vervullen. Roel, directeur Delft Fringe Festival: "We kijken uit naar de samenwerking met Tamara die, op geheel eigen wijze, invulling zal geven aan het artistiek leiderschap."

Foto: Tamara Griffioen (Justin Manders)

Lees ook:

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers