Uitnodiging: Backstagetour voor ondernemers .

06 april 2023

Zaterdag 25 maart was het team van Delft Fringe Festival te gast bij het bedrijf Boozed aan de Schieweg voor de lancering van het 25e magazine van Delft Business. Deze maand staat het festival namelijk vermeld in dit magazine, inclusief een exclusieve uitnodiging voor ondernemers. 

Optreden Kelly Vanneste

Voorafgaand aan het plenaire programma van vanavond werden alle aanwezige ondernemers getrakteerd op een optreden van Kelly Vanneste van Alienated. Het was een prachtige performance dat met luid applaus werd ontvangen! Kelly is één van de jonge makers die Delft Fringe Festival begeleidt vanuit het Fringe MakersLab. Zij wil zich met hulp van Delft Fringe Festival verder ontwikkelen op artistiek en zakelijk vlak.

Bekijk een impressie van het optreden van Kelly Vanneste via een reel op Instagram

Lees meer over het traject van Kelly

Uitnodiging: backstagetour voor ondernemers op woensdag 31 mei

Via het magazine en tijdens de netwerkborrel van Delft Business hebben we alle ondernemers van harte uitgenodigd voor de exclusieve backstagetour in Theater de Veste op woensdag 31 mei van 16.30 tot 18 00 uur. Je krijgt onder andere als allereerste een preview van onze festivalopening! Was je niet bij de borrel? Geen probleem! Aanmelden voor deze tour kan via dit formulier of door te mailen naar info@delftbusiness.nl. Meld je snel aan, want vol = vol.

Meld je aan voor de backstagetour

Magazine Delft Business

Vergeet niet om het nieuwe magazine van Delft Business open te slaan, want Delft Fringe staat erin op pagina 40-41! Heb je het magazin nog niet in je bezit? Het is ook online te lezen

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers