De Delft Fringe Denktank .

10 mei 2023

Sinds 2020 wordt het Delft Fringe Festival bijgestaan door een raad van advies, onze Denktank. Deze Denktank is opgericht vanuit de behoefte om niet voor de nieuwe generatie podiummakers te beslissen, maar juist mét deze makers. Wij vinden het van groot belang dat jonge makers zich gehoord voelen in de keuzes die wij maken voor het festival.

In de Denktank wordt er gebrainstormd over wat het Delft Fringe Festival kan betekenen voor jonge makers en hoe we dit kunnen vormgeven vanuit idee naar concept. De afgelopen twee jaar is de Denktank, mede door corona, voornamelijk online bijeengekomen om te praten over nieuwe plannen voor het festival, de ondersteuning, en begeleiding van nieuwe makers. Met het nieuwe meerjarenplan voor de boeg, is ook de input van de Denktank onmisbaar om koers te bepalen.

Formatie

In de afgelopen jaren vond er een wissel plaats in de formatie. Dit jaar bestaat de Denktank uit Dide Vonk, Ymke van Hooff, Martijn Schipper, Florian Slangen en Lisa Ostermann. Elke maker heeft z'n eigen specialisatie en levenservaring. Na het festival van 2023 worden er twee nieuwe namen toegevoegd. Samen focussen we ons het komende halfjaar op de inhoud en koers van het meerjarenplan.

Wil je meer weten over de Denktank? Stuur dan een berichtje naar programmering@delftfringefestival.nl.

Lees ook:

 

Foto: Bijeenkomst Denktank 2022 (Gwenyth Janssen-Lok)

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers