Delft Fringe Festival acties .

16 mei 2023

Om iedereen van het festival te kunnen laten genieten, heeft de organisatie besloten om deze festivaleditie de prijs van de kaarten niet te verhogen. Deze blijft €7,50 per voorstelling. En dat is toch mooi meegenomen! Maar er zijn nog meer leuke acties waar we je graag op wijzen. Dus lees snel verder:

Fringe Tours 

Bezoek tijdens de Fringe Tours drie voorstellingen drie verschillende festivallocaties. We hebben 10 veschillende tours op het programma staan. Ben je lid van We Are Public? Dan kun je op vertoon van je We Are Public pas gratis deelnemen aan de exclusieve tour door curator Daniel Kieft op vrijdag 9 juni om 19.30 uur. En ben je student? Dan krijg je op vertoon van je studentenpas € 10,- korting op de tour van student-ambassadeur Annelotte Andeweg, op zaterdag 3 juni om 19.30 uur. 

Studentenkorting

Studenten krijgen niet alleen korting op de Fringe Tour van Annelotte, ook kunnen zij met studentenkorting naar de opening van het Delft Fringe Festival. Als student betaal je geen € 27,50 maar € 10,- voor een ticket! Laat je deze avond verrassen en inspireren door drie spraakmakende voorstellingen en een theatrale verlengde pauze. Sluit de avond dansend af op de lekkerste muziek van DJ JAWGEM op de afterparty.

Bezoek Huis Van Meerten met bijna 50% korting!

Bezoek jij tijdens het Delft Fringe Festival een voorstelling in Huis Van Meerten? Dan kun je voor slechts € 5,- het markante Huis van Lambert van Meerten ontdekken. Hij liet dit huis speciaal bouwen voor zijn bijzondere verzameling bouwfragmenten, Delfts aardewerk en meubilair. Een groot deel van de verzameling is nog steeds aanwezig in het huis. Een audiotour vertelt je alles over het huis en zijn bewoners. Kom jij kijken hoe Lambert en Dina hier woonden?

  • Voor de voorstellingen die beginnen om 13.00 uur, kun je vanaf 11.30 uur een ticket kopen bij de kassa van het huis.
  • Bezoek je een voorstelling om 15.00 uur? Dan kun je vanaf 16.00 uur rondwalen door het huis. 

Bekijk alle voorstellingen in Huis van Meerten

Gratis contextprogrammering

Wat is er veel te beleven tijdens Delft Fringe Festival! Maar wist je dat veel van onze contextprogrammering gratis te bezoeken is? 

Knutsel- en kleurplaat

Speciaal voor de jonge theaterliefhebbers hebben we een kleurplaat en 3d-doeplaat van het Fringe Konijn klaarliggen. Haal ze gratis op bij het festivalpaviljoen. Ga daarna lekker aan de slag met kleuren, knippen, vouwen en plakken! 

Word vrijwilliger 

Gratis naar voorstellingen van aanstormend talent én leuke nieuwe mensen leren kennen? We zoeken enthousiastelingen om te helpen met de opbouw, publiek verwelkomen en kaartjes verkopen. Je krijgt een passe-partout om alle voorstellingen te bezoeken, een t-shirt, een uniek kijkje achter de schermen, heel veel gezelligheid en mooie toevoeging aan je CV!

Word vrijwilliger

 

Foto: Festivalpaviljoen op de Markt (Erwin van Tongeren)

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers