Kun je niet kiezen? Kies voor een Fringe Tour! .

17 mei 2024

Ben je op zoek naar hét Delft Fringe gevoel? Ga dan op stap met een Fringe Tour! Elke festivaldag is er een tour onder leiding van een bevlogen Delftenaar of bekende culturele gids. Samen met de gids en een groep van 20 personen bezoek je drie verrassende voorstellingen op drie verschillende locaties die jouw gids heeft uitgekozen! Iets voor jou? Of vaar mee met een Canal Tour, waarbij je op weekenddagen drie voorstellingen per boot bezoekt. 

Bekijk alle Fringe Tous

Fringe Tours

Welke voorstellingen je gaat zien tijdens een tour is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. Je dompelt je echt onder in een culturele belevenis. Het leuke van het bezoeken van het festival met een gids en een groep is dat je de voorstellingen, locaties en ervaringen met elkaar kunt delen en bespreken. Dit geeft een extra dimensie aan je bezoek. Een Fringe Tour duurt 3 uur.

Met wie ga jij op stap?

Elke Tour gaat van start vanaf het Fringe Huis aan de Voorstraat 64. Maar elke dag staat er een andere Tour Gids voor je klaar. Met wie ga jij mee op pad?  We hebben de allerleukste tourgidsen geselecteerd, van bekende Delvenaar tot cultureel podiumdier!

Canal Tours

En vergeet ook de canal tours niet! Een gouden combi: stap in het weekend aan boord bij de schipper en ervaar het festival vanaf het water. Samen vaar je door de eeuwenoude grachten op weg naar drie voorstellingen die plaatsvinden op een locatie aan of niet ver van het water. Ontdek Delft vanuit een uniek perspectief. Vorig jaar waren de canal tours razendsnel uitverkocht, dus wees er snel bij als je hier interesse in hebt.

Tickets

 

Foto: Fringe Tour van Annemarie Geerts (demammavan) in 2023. Fotograaf: Fred Leeflang.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers