31 MEI - 11 JUNI 2023

UITGESTELD: Spetterend uiteinde met Dion The Great Magician! .

07 december 2020

Update: helaas kan deze voorstelling in verband met de aangescherpte coronamaatregelen van 14 december 2020 niet doorgaan.

Met veel trots kondigen we een nieuwe co-productie aan! Van 30 december 2020 tot en met 3 januari 2021 staat Dion van Rijt weer in het Rietveld Theater. Samen met zijn assistente Lotte van Breukelen spelen ze de familievoorstelling waarmee ze in 2019 de publieksprijs op het Delft Fringe Festival wonnen. Komt dat zien!

The Great Magician
In deze betoverende familievoorstelling neemt illusionist, danser en theatermaker Dion het publiek mee op een nostalgische reis door de eeuwenoude geschiedenis van de goochelkunst. Verborgen beroemde acts worden uit het stof gehaald en opnieuw tot leven gebracht. Een traktatie voor de verbeelding en een visueel spektakel waarbij het niet gaat om het geheim achter de illusie, maar om de magie! Blijft Lotte heel? Lukt het Dion om tijdig te ontsnappen? Kom kijken en knal samen met Dion het nieuwe jaar in!

Dion wint publieksprijs
In 2019 stond Dion 12 dagen lang op het Delft Fringe Festival. Zijn shows waren meermaals uitverkocht en op de laatste dag mocht hij de felbegeerde publieksprijs in ontvangst nemen. "In Nederland sta ik nog helemaal aan het begin van mijn carrière. Met het spelen op het Delft Fringe Festival in 2019 ging één van mijn grootste dromen in vervulling: met een eigen show, in mijn eigen stad en ‘eigen’ theater staan. De publieksprijs was vervolgens echt de kers op de taart. Het voelde als een sprookje in eigen stad”, aldus Dion.

Knal samen het nieuwe jaar in!
Dion speelt van 30 december tot en met 3 januari in totaal 20 voorstellingen. De voorstelling duurt 30 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar oud. Kaarten zijn te koop vanaf € 8,50 via het Rietveld Theater. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er maximaal 30 personen in de zaal zitten. Koop dus je kaarten op tijd, want de eerste voorstellingen zijn nu al uitverkocht, en op = echt op.

Ga naar de kaartverkoop

Lees ook:

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers