31 MEI - 11 JUNI 2023

Save the date: Delft Fringe Night XL. .

15 juli 2021

Tijdens de Delft Fringe Night XL geniet je van een avondvullend programma met drie voorstellingen van dé publiekswinaars van de afgelopen festivaledities: De Gestampte Meisjes, de Prima Donna's en Tappin-It Collective. 

Het Delft Fringe Festival bestond vorig jaar tien jaar, alle reden voor een feestje! Helaas gooide COVID-19 roet in het eten. Op zaterdag 18 september om 20:15 uur gaan we in de herkansing.

Drie culturele parels

De Gestampte Meisjes wonnen walnoot-likkend de Delft Fringe Festival Publieksprijs in 2018 en keren nu terug naar Delft, kleiner en intiemer dan ooit. Operazangeres én komiek Sanne Vleugels voegde onlangs de Ad Vinkenprijs toe aan haar prijzenkast en laat samen met Anouk Antonissen zien dat opera écht niet stoffig en oubollig hoeft te zijn. Tijdens de digitale editie van het Delft Fringe Festival in 2021 won Tappin-It Collective de publieksprijs, terug in Delft laten Doortje Peters en Robin Lie live in het theater zien dat zij de terechte winnaars zijn. Ze hebben met hun theatrale tapdansvoorstellingen een geheel nieuw veelbelovend genre in de podiumkunsten ontwikkeld. 

En een vierde culturele parel

De presentatie is in handen van Sabine Krol (bekend van het cabaretduo HUN en host van Daily Fringe). Zij maakt overal een feestje van!

Koop tickets

Tickets zijn te koop via Theater de Veste voor € 22,50 per persoon. Studenten of Vrienden van Theater de Veste betalen € 15,-. 

Koop tickets

Lees ook:

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers