31 MEI - 11 JUNI 2023

We hebben jouw hulp nodig .

26 juni 2022

Wij doen mee met Rabo ClubSupport van de Rabobank, maar daar hebben we wel jouw stem voor nodig! Met de financiële steun die jouw stem oplevert slaan we onze vleugels verder uit. "We vinden het belangrijk om ook inwoners uit andere wijken bij het festival te betrekken", geeft Roel Beefink - Funcken, directeur Delft Fringe Festival, aan.

Stem op Fringe

Festival trekt de wijken in

We groeien als festival door van de historische binnenstad naar de Wippolder en de TU Wijk en organiseren daarnaast activiteiten en voorstellingen in zowel Voorhof en Buitenhof. Een leuke stad om in te wonen en te leven, is een stad waarbij je in de buurt kunst en cultuur kunt beleven op een laagdrempelige manier voor iedereen die voor de eerste keer naar een voorstelling gaat of misschien al een echt podiumbeest is.

Jouw stem telt

Heb je een rekening bij de Rabobank én woon je in Delft? Dan kun je ons helpen, om verder te groeien buiten de binnenstad naar de wijken toe, door je stem uit te brengen! Stemmen kan van 5 t/m 27 september 2022. De uitslag wordt op 17 oktober bekend gemaakt.

Stem op Fringe

Lees ook

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers