31 MEI - 11 JUNI 2023

Welkom op de nieuwe website .

13 mei 2020

Welkom op de nieuwe website.
Dat het festival dit jaar niet door kan gaan door het coronavirus, betekent niet dat we stil hebben gezet. Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website. Het resultaat is een frisser uiterlijk, nieuwe teksten en een meer gebruiksvriendelijke navigatie zodat je sneller vindt wat je zoekt.

Altijd actueel en up to date
Je vindt op de website regelmatig nieuwsupdates, zoals het bericht van festivaldirecteur Roel Beeftink-Funcken en binnenkort ook het achtergrondverhaal van Dion, de publiekswinnaar van 2019. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Ook kun je ‘terug in de tijd’ door het overzicht van alle festivalvoorstellingen uit 2019 te bekijken in het archief. En natuurlijk kun je het talent van de toekomst steunen, door vriend te worden van het Delft Fringe Festival.

Tips en feedback zijn meer dan welkom
We zijn erg trots op de nieuwe website, maar we zijn ons er ook van bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs. Mailen kan naar info@delftfringefestival.nl.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers