Workshop door Storm Boender .

31 mei 2024

Op woensdag 5 juni om 20.00 uur geeft muziektheatermaker Storm Boender een schrijfworkshop over verhalen uit het verleden, die ons vormen in het heden. De workshop vindt plaats in samenwerking met Cultuurhuis Delft in Abtswoude Bloeit. Deelname is gratis. 

Schrijfworkshop

Meld je aan voor de schrijfworkshop

sudah

Storm Boender staat dit jaar op het Delft Fringe Festival met zijn voorstelling sudah. Zijn voorstelling is te zien op 31 mei, 1, 7 en 8 juni. In deze documentaire muzikale vertelling onderzoekt hij het Indisch zwijgen: een fenomeen binnen de Indische gemeenschap waarbij de oude generatie niet wil praten over het Indisch verleden. Waarom praten zijn grootouders niet over Nederlands-Indië? En waarover praten ze dan niet? En waarom is het voor Boender zo moeilijk om het gesprek aan te gaan met zijn grootouders?

Tickets voor Storm op Delft Fringe Festival

Ben je er ook bij?

De workshop vindt plaats in de aula van Abtswoude Bloeit!, Aart van der Leeuwlaan 332. De workshop start om 20.00 uur en duurt ongeveer tot 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar. Doe je mee? Deelname is gratis! Meld je wel aan via een bericht naar suzanne@cultuurhuisdelft.nl of 06-21938209.

Meld je aan voor de schrijfworkshop

Samenwerking met Cultuurhuis Delft

Delft Fringe Festival werkt al langere tijd samen met Cultuurhuis Delft. Vorig jaar gaf collectief Alienated daar een prachtige dansworkshop. Eerder gaven Tappin-it Collective en illusionist Dion van Rijt daar vanuit Delft Fringe Festival workshops en voorstellingen. "We vinden het belangrijk om ook inwoners uit andere wijken bij het festival te betrekken", geeft Roel Funcken, directeur Delft Fringe Festival, aan. Dank aan het Cultuurhuis voor deze mooie samenwerking!

Lees ook:

 

Foto: Storm Boender zingt op de openingsavond van Delft Fringe Festival 2024, op dinsdag 28 mei, in Theater de Veste. Fotograaf: Sjoerd Derine. 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers