Alienated speelt bij Cultuurhuis Delft! .

22 mei 2023

Op zaterdag 3 juni geeft danscollectief Alienated een gratis dansworkshop bij Cultuurhuis Delft. Alienated is een dans- en circusgezelschap uit Tilburg dat dit jaar voor de 3e keer op rij te zien is tijdens het Delft Fringe Festival en dit jaar wordt begeleidt in het Delft Fringe MakersLab. Iedereen is van harte welkom om mee te doen!

Het werk van Alienated staat bekend om het werken met objecten en de relaties tussen mensen en deze objecten. In 2021 dansten zij op Delft Fringe Festival met twee torenhoge scheidsrechtersstoelen en in 2022 met een winkelkar. Hun nieuwe voorstelling ‘Carry my segment’, waarmee ze dit jaar op het festival staan, is een duet van twee dansers, die elkaar nodig hebben om verder te komen. De lichamen vormen samen een object en machine.

Workshop bij Cultuurhuis

Speciaal voor Cultuurhuis Delft geeft Alienated een kijkje achter de schermen door hun werk te delen via een gratis workshop. Hierin wordt gebruik gemaakt van objecten, dans en partnering. De workshop zal starten met een warming-up gevolgd door een kennismaking met objecten. Er zal afgesloten worden met partnering, waarin er gespeeld wordt met verschillende manier van aanraken en connectie maken. De workshop is voor alle leeftijden en voor alle niveaus van beginners tot gevorderde dansers. Je kan je aanmelden via aanmelden@cultuurhuisdelft.nl

  • Datum: 3 juni 2023
  • Tijd: 10.30 - 11.30 uur
  • Locatie: Woonkamer van de wijk, Aart van der Leeuwlaan 332, 2624 LG Delft

Aanmelden gratis workshop 3 juni

Naast het volgen van de workshop, kun je de voorstelling 'Carry my segment' verschillende keren bezoeken tijdens het Delft Fringe Festival. Het is ook mogelijk dit te combineren, zo spelen ze vier keer op 3 juni. Koop tickets.

Samenwerking met Cultuurhuis Delft

Delft Fringe Festival werkt al langere tijd samen met Cultuurhuis Delft. In 2021 speelde illusionist Dion van Rijt, publiekswinnaar 2019, zijn voorstelling bij de twee locaties van het Cultuurhuis, in de Buitenhof en de Voorhof. In 2022 volgde Tappin-It Collective, publiekswinnaar 2021. Zij traden niet alleen op maar gaven ook in de weken voorafgaand aan hun voorstelling drie dansworkshops

Lees ook:

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers