31 MEI - 11 JUNI 2023

Hoe beleef je het festival met vrienden? .

29 mei 2021

Online en achter de computer. We zijn het allemaal gewend ondertussen maar het is soms best eenzaam. En als je aan een festival denkt, dan denk je toch vooral aan gezelligheid en samen! Dus hoe match je het online karakter van deze editie aan de karakteristieke gezelligheid van een podiumkunstenfestival? Na lang brainstormen en veel overleggen kunnen we oprecht zeggen dat we dit jaar een online festival neerzetten dat je een echt festivalgevoel 2.0 geeft! 

Avondje uit thuis met vrienden!
Ben je inmiddels wel klaar met de avondjes Netflix en is de spelletjeskast inmiddels uitgespeeld? Ga dan lekker fringewatchen met vrienden! Volgens de huidige maatregelen mag je 2 personen per dag ontvangen, maar check altijd even de actuele maatregelen als je een afspraak maakt. Stel je eigen programma samen of kies voor de Delft Fringe Night!

Tip: bestel de Delft Fringe Borrelbox om je avondje compleet te maken!

Gezellig met vrienden van ver!
Delft Fringe Festival 2021 biedt je dé kans om samen met je vrienden van verderweg te genieten van theater! Iets wat helaas al heel lang niet kan, maken we nu toch mogelijk! Trommel je vrienden op, prik een datum en kies een gave voorstelling uit om samen maar op afstand te bekijken. En wist je dat zelfs je vrienden in het buitenland naar Delft Fringe Festival kunnen kijken!

Tip: kies een voorstelling uit waar een Q&A aan gekoppeld zit, dan kun je direct na afloop samen online napraten! Of ga voor een avondvullende Delft Fringe Night

Delft Fringe Disco
Wanneer ben jij voor het laatst naar de disco geweest? Delft Fringe maakt het mogelijk met de Delft Fringe Disco! Lekker gek doen, dansen, lachen en genieten van de leukste muziek uit de 80's & 90's! App nu al je vrienden, schuif de tafel aan de kant en trek jullie mooiste outfit aan voor zaterdag 29 en 5 juni. We kunnen je uit eigen ervaring vertellen, deze disco at home is echt TE gek. En samen met je vrienden wordt het uurtje dansen nóg leuker!

Maak een selfie met het roze Origami Fringe Konijn
Wanneer heb je nou de kans om op de foto te gaan met een 7-meter-hoog roze gekleurd konijn? Je snap het al: dit kan tijdens het Delft Fringe Festival! Spreek met je huisgenoot of je beste vriend af op de Markt en ga op gepaste afstand op de foto met het roze konijn. Deze foto gaat het zeker weten goed doen op je Instagram tijdlijn!

Beleef het festival met kinderen
Ook voor kinderen is er genoeg te beleven op het festival! Er staan maar liefst zes voorstellingen op het Fringe 4 Kids programma, laat ze kennis maken met het roze konijn op de markt, ga aan de slag met de 3D-origami-kleurplaat of wandel de konijnenroute! En wist je dat Huszár ook een Fringe 4 Kids Borrelbox heeft samengesteld? Om lekker te smullen tijdens een prachtige voorstelling. 

Maak nieuwe Vrienden
In deze coronatijden is het soms lastig nieuwe vrienden te maken. Maar ook dit kan bij Fringe! Word Vriend van het festival en breid je culturele netwerk uit met alleen maar leuke mensen :-)

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers