Stem voor 25/10 op Delft Fringe Festival! .

19 september 2021

Delft Fringe Festival doet dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport van de Rabobank. Een initiatief van de Rabobank waarmee ze lokale initiatieven ondersteunen. Maar daar hebben we wel jouw stem voor nodig! Heb je een rekening bij de Rabobank én woon je in Delft? Dan kun je Delft Fringe Festival ondersteunen door voor 25 oktober 2021 je stem uit te brengen.

Breng je stem uit!

Ons doel

Met de financiële steun die jullie stemmen opleveren kunnen we het festival in 2022 nog meer toegankelijk maken voor een breed en divers publiek. We zijn er voor alle leeftijden, sociaal-economische posities, culturele herkomsten en fysieke (on)mogelijkheden! Bijvoorbeeld:

  • Met het ‘Fringe 4 kids’-programma bereiken wij kinderen en (groot)ouders.
  • Elk jaar is er een groot aantal voorstellingen ook geschikt voor niet-Nederlandstalige bezoekers. Dit zijn voorstellingen in het Engels of waarin in geen of nauwelijks taal wordt gebruikt.  
  • Naast de binnenstad van Delft betrekken we dit jaar ook andere wijken bij het festival, zoals Voorhof en Buitenhof.

Over Delft Fringe

Delft Fringe Festival is een van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. Binnen Zuid-Holland is het zelfs het enige podiumkunstenfestival dat zich volledig richt op nieuw talent. Het festival vervult daarmee een cruciale rol in deze tijd waarin het aantal speelmogelijkheden voor jonge makers drastisch verminderd is.

Vorige editie

De afgelopen editie (mei/juni 2021) hebben we de opbrengst van de Rabo Clubsupport gebruikt om het festival veilig plaats te kunnen laten vinden. COVID-19 heeft grote impact op de organisatie van het Delft Fringe Festival. Dat vroeg aanpassingsvermogen en de nodige investering: in veiligheid van bezoekers en zichtbaarheid onder alle Delftenaren.

Breng je stem uit!

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers